Sportkalender – alt om sportsåret 2018

Sportskalender: alt om sportsåret 2018!

Sporstkalender: Her finner du en oversikt over alle de viktigste sportsbegivenhetene i sportsåret 2018.

Velg en dato i kalenderen nedenfor så får du opp en oversikt over alle arrangementene som blir holdt den dagen. Det er mulig å spille odds på alle arrangementene som du finner i listen. Vi anbefaler å spille hos månedens bookie: Coolbet

I kalenderen finner du alt av fotball, håndball, sykling, ishockey, tennis, golf, amerikansk fotball, baseball, basketball, skiskyting, langrenn, slalom og mye mye mer. Kort sagt finner du alt du liker av sport. Dette er en komplett oversikt over alt som skjer i sportsåret 2018 og vi håper at du bruker denne aktivt for å holde oversikt over hva som blir spilt til en hver tid.

Hvordan bruke sportskalenderen

I søkefeltet kan du skrive inn idretten du er på utkikk etter, eller navnet på arrangementet. Eventuelt kan du velge en dato i kalenderen. Du vil da se alle kamper og arrangement som blir spilt på denne datoen og videre utover året.

Eksempel 1: Hvis du kun er interessert i golf så skriver du “golf” i søkefeltet.
Eksempel 2: Hvis du kun vil se Premier League så skriver du “Premier League” i søkefeltet.

Du kan også velge forskjellige måter å vise resultatene fra drop-down menyen.

Sørg for at du abonnerer på kalenderen sånn at du enkelt kan sjekke hva som skjer fremover.

OBS: Det er svært mange kamper og arrangement i kalenderen så vi anbefaler at du avgrenser søket dersom du ikke er interessert i alt.

Sportskalenderen har begrenset funksjonalitet på mobil

Vi gjør oppmerksom på at Sportskalenderen 2018 ble laget i begynnelsen av juli 2018, så du finner ikke begivenheter fra før den tid. Kalenderen vil bli oppdatert med alle sportsarrangement for resten av 2018.

Sportsåret 2018

Sportsåret 2018 er et gledens år for alle som er sportsinteressert. Det er VM i fotball, Tour de France, PGA, Wimbledon, Formel 1, Cricket, Ryder’s Cup og masse annet å se frem. I Sportkalenderen 2018 finner du alt som skjer i sportsåret.

Sportskalender

Poenget med å utvikle en sportkalender er å gi våre lesere en komplett oversikt over sportsbegivenheter for sportsåret 2018, sportsåret 2019, og hvert år som kommer. Grunnet den enorme mengden kamper og arrangement som må være med i sportkalenderen er det dessverre ikke mulig for oss å skrive detaljert om hver enkelt kamp. Dette er noe vi håper å endre på. For å kunne dedikere mer ressurser til dette er det viktig at sportkalenderen blir brukt og at folk besøker siden vår ofte.